Servicii

Cumpara cu noi

Achiziționarea unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, iar sfaturile și îndrumările corecte sunt primordiale. Experiența și expertiza contează și pot face o diferență semnificativă în asigurarea faptului că nu numai că găsiți casa potrivită, ci că plătiți și cel mai bun preț.

Vinde cu noi

Alegerea agentului imobiliar corect pentru a vă vinde casa este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua. Poate fi diferența dintre casa dvs. care sta pe piață luni de zile sau se vinde rapid, cu mii dacă nu cu zeci de mii de euro în plus.

Oferim marketing și publicitate, fotografie imobiliara, realizam tururi virtuale imobiliare. Turul virtual reprezinta una dintre cele mai apreciate si eficiente metode de promovare. Un tur virtual 360 va permite cumparatorilor sa vizualizeze o proprietate imobiliara ca si cum ar fi prezenti in locatia respectiva.De asemenea oferim expunere in social media, prezentare si comunicare cu agențiile colaboratoare pentru o vânzare cu succes.

Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.

Pentru buna functionare a acestui site sunt necesare fisiere de tip cookie. Continuare navigarii implica acceptarea lor.  Accepta